Fotograf Nunta Bucuresti

Despre Fotograf Nunta Bucuresti

Fotografia - pasiunea mea !!!
Totul a inceput cand un prieten m-a intrebat: "Stiu ca te pricepi la calculatoare, vino sa lucrezi in televizune cu mine la emisie, nu e greu, trebuie doar sa ai dexteritate."
Nu am stiut ce sa zic la inceput dar am zis ... hai sa invat, ca daca nu imi place plec. Zis si facuta! Am venit, am vazut, mi-a placut !

Dupa, am plecat din televiziune intr-un laborator foto sa ajut la editarea filmelor de nunti, si un pic de photoshop pentru pozele clientilor.
A inceput sa imi placa photoshopul, dupa care am zis stop joc! vreau sa fiu eu cel care face pozele si tot eu cel care le editeaza.
Recunosc ca fiecare meserie are secretele ei, dar usor sau mai greu am ajuns sa fac fotografie profesionala si sa fiu un fotograf profesionist pentru nunti, botezuri si alte evenimente.

Aparatura de suflet pe care o folosesc este CANON FULL FRAME, si imi place sa fotografiez foarte mult cu prime-uri cum zic fotografii mai invatati, adica lentile fixe.

Este greu sa fotografiezi cu ele, pentru ca in primul rand iti trebuiesc buzunare pentru lentile si unele sunt foarte grele, ai nevoie de macar un asistent sa iti care si el un obiectiv un trepied, e greu dar arta cere sacrificii de ambele sensuri, si pentru mine ca fotograf si pentru dumneavoastra ca si beneficiar al fotografiilor care le fac cu atata dragoste si placere.

Pot spune ca acum in 2014, avand experienta nuntilor acumulate, atatea poze editate, nopti pierdute ca de-abia acum am propriul meu stil care ma defineste in aceasta arta minunata.
Tin sa le multumesc tuturor clientilor mei ca mi-au dat prilejul sa fac parte din viata lor cel putin o zi, cu unii dintre ei am petrecut mai bine de trei zile frumoase si sper sa mai vina si alte amintiri de acest gen.

P.S. Nu uitati sa vizionati cat mai multe materiale ale unui viitor fotograf profesionist, ca in el va puneti speranta unor amintiri frumoase, ale celei mai frumoase zi din viata dumneavoastra care nu se mai repeta niciodata.

Activitatea mea se desfasoara in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Alexandria, Snagov, Buftea, Baneasa, Brasov, 1 Decembrie, Giurgiu, Targoviste insa ne putem deplasa si in alte localitati.

Dupa ce veti analiza oferta noastra de pe site va invitam sa completati formularul de contact sau sa ne apelati telefonic.